dimarts, 14 de juliol de 2009

Finançament, una cagada històrica,

Mireu quan una cosa s'ha de vendre tant, fer creua al poble de que això es el millor per la nostra nació, això es com aquella pel·licula de agafa la pasta i surt corrent. Jo trobo que aquest nou finançament està massa basat amb la millora de l'economia i si no es així i si la crisi dura dos anys mes que passarà llavors, dons llavors com hauran passat dos anys i unes eleccions del que hem dit abans res de res.
Mireu si ha d'ésser dolent aquest acord de finançament que fins i tot els neofeixistes de Ciudadanos el troben bo.[noticia].

cifres de 2100 2500 3000 3500-4000 aquestes son les cifres, i jo em demano on son els 3855 milions que tant facilment treu pit els esquerdats, la veritat que tots aquests personatges ens volen vendre una escombre i s'han abocats tots plegats a prendre el pel al poble català

Per tant aquest no es un bon acord, només deixa d'ésser el acord que el govern del regne dels hereus de Felip V ha volgut, ha estat l'acord de Solbes res mes, els polítics que tant malmetrem la nostre nació només han seguit el corrent del riu.

Catalunya som la cua i a mes quedem malament, la veritat que tota la secta mediàtica de la capital del regne dels hereus de Felip V han saltat a la bena , es normal viuen tant be a costa nostre que ara no volen perdre el tren.

Ara podem cridar, podem enganyar al poble, podem treure pit com han fet els Esquerdats com si ells fossin els salvadors del mon, però aquesta gent envers d'això el que han de fer es treballar per el poble català no pas per guanyar quatre vots a costa del que sigui.


2 comentaris:

jordi ha dit...

Ja se'ls i comença a tornar en contra, a mida que es van coneixent els acords, algú es posa vermell. Ara resulta que no era tant bo aquest acord com deien de bon començament i tenen dubtes. A veure qui es el primer del tristpartit a dir "ENS HAN ENGANYAT" "NOSALTRES NO VOLÍEM" "UN NEN GRAN EN VA DIR QUE HO FÉSSIM".
Aposto pels Esquerdats.

ALP2500 ha dit...

Si jordi aquest es el problema de tenir uns polítics tant valents, que a les primeres de canvi s'han de canviar els panyals, mira ara potser aquest cop no serà culpa dels convenients que hagin signat aquest mal acord. Cornuts i pagar el veure per això a la Capital del Regne de Felip V només ens diuen poc sol·lidaris i lladres, el que fa que ells no hagin pogut espoliar quatre ralets.
Es esquerdats per cert han tingut un pel de moguda, potser es por però les joventuts i la taupa s'han revelat. coses de la política, no se si es per fer una mica de presencia o per dir que ell també existeixin pero no estaven massa d'acord amb aquesta presa de pel.