dimarts, 21 d’abril de 2009

Saura i els mossos, una questió de imcompatibilitats

A vegades tirar massa de les cortines de fum fa que no es recordem de la història, i el poble que oblida la seva història esta condemnat a repetir-la, i per el bé de la nostra nació potser aquesta situació millor que no es repeteixi, El senyor Saura ha lamentat que es qüestioni el paper dels Mossos, a part de treure pit ha dit que això no ha esta mai de la seva manera de fer política. Que efímera es la memòria , ell que con tal de salvar el culet ha tirar a tort i a dret, ell que ha culpat els mossos de qualsevol cosa, ell que permès gravacions d'actuacions, ell que ha atacat al mitjans de comunicació per publicar el que estava passant, ell ara ens vol donar lliçons de honestedat i lliçons de democràcia.
Aquest senyor per cert s'ha confós, els atacs no són als mossos sinó a la persona que els governa,al conseller de l'interior es a qui qüestionen tots, però com la política consisteix en crear cortines de fum i jugar al descart de la llebre, ell ràpidament ha passat la pilota del seus problemes als agents de seguretat.[noticia].
I per acabar voldria fer un petit encís sobre aquesta panda d'amics neofeixistes que van fer un partidet d'anar per casa i que per quatre duros s'han venut al millor postor, aquests personatges de Ciudadanos que a nivell polític semblen un pèndol perquè van de la extrema dreta a la extrema esquerra amb una facilitat com regats fot els Messi. Això si que es diu tenir les idees clares i tenir un objectiu marcat a la vida, [noticia]. Com diu la iaia en un galliner només i pot haber un gall sinó allò es converteix en un guirigall.