divendres, 22 de maig de 2009

El Rossinyol ha tornat a Cantar llibertat entre els Corbs que nomes volen Carnassa

bé la veritat es que jo no tinc clar ni se si en Joan Carretero es el messies que ens portara per el camí de la independència, ni la persona que ens farà travessar el Nil, però el que tinc molt clar i segur que les seves paraules de independència només les ha promeses ell, tot el demés es paper mullat, estem envoltats de una panda de trilers que només aspiren a emplenar-se les butxaques i a dir el que la gent vol escoltar unes coses un dia i unes altres totalment contraries un altre depenen del lloc i situació on es troben, i jo em demano amb aquesta gent es pot confiar.
La veritat es que el nivell polític català ha baixat molt , massa diria jo si els avantpassats aixequessin el cap es tornarien a ficar a la tomba i no sortirien mai mes tanta lluita per acabar així, tots agafadets de la mamella del poder i com a voltor anar menjant carnassa.
Hem de tenir clar que la darrera sortida que disposem per no morir com a poble es la Independència , els veïns només ens veuen com a Colònia i com a bons sangoneres només ens volen espoliar. I només que sigui per els nostres avantpassats i les seves lluites començant per els catalans que varen morir el 1714 i anar pujant, per tota aquesta gent ara no hem de baixar els braços, ara es el moment de dir prou.
I l'única persona que ha dit prou i que vol la independència públicament es en Joan Carretero, per tant per a mi el seu grup d'amics anomenat Reagrupament.Cat es l'únic que te certa credibilitat. Tot la resta es paper mullat.
Perquè desprès del que ha passat al país Basc i com s'han estovat teatralment ara per les europees la veritat es que els partits polítics de Catalunya com els del país veí poca confiança donen. "si tu no vas ellos vuelven" i després resulta que hi van els dos agafadets de la ma.
La llàstima es que a tots aquests polítics no els hi demanin responsabilitats i si no compleixes amb el que promets hagis de dimitir immediatament, veurien llavors si tanta mentida camuflada amb mitges veritats surten al carrer.2 comentaris:

Sinforosa ha dit...

Disculpa que em a part del tema. He traduït la preciosa cançó, però no trobo la paraula "esquellada" al diccionari.
Què és?
Moltes gràcies.

Ps.-Ja saps que et llegeixo; no comparteixo (¿comparteixo?) algunes de les teves idees, però és
interessant.

Perdó per el meu català guiri.Quan parli més ja et discutiré, ja, :-D

ALP2500 ha dit...

sinforosa, m'encanta que em llegeixis, en quan al teu català, ja voldrien molta gent que porten mes de 30 anys visquen a Catalunya gaudir del domini de la nostra llengua com fas tu, en quan a que no comparteixes algunes de les meves idees, es normal pensa que visc a les muntanyes, a la comarca de la cerdanya frontera amb França i Andorra i estem tocats una mica no per la tramuntana sinó per la rufaca.