dilluns, 28 de febrer de 2011

La imaginació al poder

Això es la viva imatge que la imaginació dels neofeixistes està de capa caiguada.  Fer servir aquesta foto  a la precampanya només canviant al personatges del mig per el senyor gallardon està molt bé.  Però com a mínim el que hauria d'haber fet el senyor gallardon es corregir l'error inicial d'aquesta foto, on podeu veure al senyor amb vestit i corbata vermella als dos costats del candidat. Bé això sol passar quan en temps de crisi envers de buscar actor per fer fotos utilitzem les dels demés.un gran aplaudiment per l'equip de promoció d'aquest personatge, si volen que guanyins els sociates porten bon camí.
Aquesta foto robada també surt en el llibre Doing Well And Good the Human Face of the New Capitalism. aquesta imatges es pot comprar per un preu simbòlic que oscila entre els 2 i els 75 euricos de no res. segons la qualitat de la mateixa.
Bé si tots els projectes que ha de plantejar aquest senyor van amb el camí de la foto de la campanya de promoció els senyors de la capital del regne estan ben arreglats.