divendres, 11 de març de 2011

Maria Josep Català, quan les disculpes van errades

Bé avui us situaré en el contexte, discurs de proclamació dels Candidats locals neofexistes del país germà de sota l'Ebre, dons be a la presentació d'aquest hereus del franquisme al País Valencià, surt la Candidata per el poble de Torrent demanant perdó per si en qualsevol moment parla en Valencià (català, mallorquí) dient que aquesta es la seva llengua maternai  i te aquest defecte. Parlar en català es un defecte?
MERDA, i jo que no m'havia enterat, per tant ara resultarà que tots aquets anys de la meva existència porto aquest defecte al damunt i no m'havia enterat. Ostres i jo que em pensava que era una virtud coneixer mes llengues que la imposava i ara resulta que no , que tot plegat es un defecte que t'has avergonyir. Felicitats senyora Maria Josep Català vostè si que fa honor al seu cognom.
Però bé aquest no va pas ésser l'únic incident lingüistic que es va produir en el acte quan el batlle de Vila-real va començar el discurs amb la seva llengua materna també va ésser escridessat, tot just una demostració de la democràcia d'aquest partit, que mentre segueixis les directrius marcades per els hereus del Franquisme tot arreglat però com et desviis un pel et fan la pell.[NOTICIA]
Potser Senyora Maria Josep Català hauria de demanar perdó per ésser candidata d'aquest partit, que no coneix cap més llengua que la imposava i que s'ompla la boca amb llibertat igualtat i tot el que vulguis però que els fets van en contra-corrent a les paraules. Una bona demostració de la democràcia ppera.