dilluns, 14 de març de 2011

Paraula de Comptable

Avui us parlarè com a comptable, Acabo de llegir les darreras declaracions del pitjor alcalde de la història de Can Fanga el senyor Hereu, el qual per atacar als Convenients ha dit que aquestos disposen de comptables envers de polítics.[noticia]
I jo em demano tal com tenen les arques el municipi de can fanga , per arreglar aquest desviament progressio i exponencial no un comptable el que necessiten tot plegat es un colecció d'ells i clar algu que treballi també, perquè si només disposen de politics allí no penca ningú.
I si la por es les retallades ja era hora que arribessin perquè aquesta màniga llarga , de despesa mal aplicada s'ha d'acabar, ara toca estalviar i invertir amb cara i ulls.
Potser la primera cosa que s'ha de fer a Can fanga es deixar de fer volar coloms i viure com a reis amb l'excusa aquesta de unes olimpiades utòpiques i no realitzables, que no veuen que estem en un lloc on la neu es un bé excàs i que cau quan vol ell no pas quan desitgen els organitzadors.
Potser el poble de Can Fanga aquest cop seran mes intel·ligents i vigilarant un pel a l'hora de triar els seus regidors. d'aquí dos mesos disposarem de la solució.
les arques de un municipi son despeses i ingressos, si aquests segons van a la baixa, per culpa de que la construcció s'ha aturat , per quadrar el cercle només hi ha una solució es la retallada, però no pas una retallada de tot sinó de unes despeses que no son necessaris, fer servir la demogògia en que es retallen accions socials es molt socialista aquesta solució, potser s'han de retallar cotxes oficials, dinars de germanor i moltes altres coses que no provoquen cap benefici per el ciutadà de Can FAnga.