dissabte, 16 d’abril de 2011

El Consell Comarcal de la Cerdanya, en joc

Perdoneu la meva ignorància, però que vinc de família pagesa moltes coses les perdo per el camí, i ara crec que vaig una mica o molt perdut. Desprès dels darrers moviments del tauler d'escacs el que estic veient es que totes les forces polítiques estant buscant ubicar-se de cara al consell Comarcal de la Comarca i els hi importa una merda el que passi en els pobles.
Això de la nostra Comarca serà una lluita entre els de Ensorrant Cerdanya i els Convenients i Unionistes espanyols. La veritat es que s'em en fot qui guanyi el que no tinc molt clar es que manin uns o altres tot serà mes del mateix, i sabeu qui surt perdent de tot plegat la gent dels pobles els quals voten una gent que la seva única funció es el Consell Comarcal i nassos no es molt mes important primer el teu poble i desprès el dels demés.
Aquestes lluites de poder, amb ganes de manar i de xuclar la mamella el únic que provoquen es que la gent surti escamada i no vagi a votar, potser es la solució però clar si van els teus condicionals ja en hi ha prou quans menys votin mes posibilitats tens de guanyar perquè els teus vots segurs els tindràs, el problema es demanar-se amb quina representivitat surtiràs guanyador i si aquest percentatge de vot et don dret a decidir segons que?.
Bé en el fons tot plegat manin uns o altres tot continuarà igual, quan els ideals polítics els hem esborrat del mapa per posar la butxaca anem arreglats. Si ja tinc clar el meu vot , aquest es quedar-me a casa ja s'ho faran jo no jugo aquest joc, Jo només aniré a votar el dia que el vot en blanc es castigui amb un seient vuit, llavors potser llavors hi haurà una autèntica democràcia.4 comentaris:

jordi ha dit...

Bon dia. El tema del consell comarcal es molt senzill.
Resulta que fa uns mesos, li van comunicar a l'alcalde de Puigcerdà que ja no podria fer de diputat provincial pel descens de la demografia a la província de Girona, això unit a que ja no existeix Caixa de Girona (gran reducte de pressupostos dels esquerdats), fa que busquin el consell comarcal per no perdre diners que ja no tenen ni tindran.
Resumint, endarrere Cerdanya està compost per un grup de gent disposada a qualsevol cosa per no perdre quota de poder i guanyar tota la pasta possible.
Per cert, al final et donaré la raó en el tema de la candidatura de Ramon pels convenients.

ALP2500 ha dit...

Bé jordi, un cop vist les llistes presentades, quasibé et podria assegurar que els ha sortit el tret per la culata, han posat molta il·lusió en agafar-se a la cadira i resulta que quan es pensaven que ja ho tenien tot enbutxacat ha resultat que les desercions els hi han provocat que la butxaca estiguès foradada, mala sort per ells i potser una miqueta millor per la comarca , No tinc clar quin ha de ser el futur d'aquesta comarca,però amb tota aquesta panda de politics que ens vol governar millor que ens queden com estem perquè només podem aspirar a anar pitjor.

jordi ha dit...

On l'emprenyamenta es majúscula es a Bellver, on en Xavi Porta es pensava que hi aniria tot sol i ara te que competir amb els esquerdats i els convenients. No oblidem que tot el merder de Ensorrant Cerdanya el va provocar ell mateix per no voler que segons qui dels esquerdats anessin a les llistes.

ALP2500 ha dit...

com diu la dita del país veí qui planta tormentes recull tempestat o tal faràs tal rebràs, així són les coses.