dilluns, 28 de gener de 2013

Túnel del Cadí i mestresses de Casa

Bé desprès de la privatització del Túnel del Cadi, ja han començat els problemes amb la gent de la Comarca que gaudeix del descompte per ésser primer resident. Resulta que ara els senyors d'Acesa considera que alguns dels tràmits que estipula la guia que distribueix el Consell Comarcal no són correctes i faciliten l'atorgament de l'abonament a persones que al seu entendre no hi tenen dret.
El punt que més merder ha generat es el que podem englobar com a mestresses de casa, que es tracte de resident de la comarca que no treballen, que no tenen atur i que tampoc no tenen fills escolaritats a càrrec a la Cerdanya- Alt Urgell-Berguedà.
Segons els senyors d'Acesa la residència en aquestes comarques no és una condició suficient. El criteri prioritari segons ells es la condició laboral dels beneficiaris..

Segons Acesa- Tunel del Cadi  que l'error es la filosofia de l'abonament, que aquest s'ha anat desvirtuant amb els anys en el fet de vincular la gratuïtat amb l'empadronament, jo entenc que aquest abonament es va afavorir per la mobilitat obligada dels veïns i no sols dels treballadors.

La veritat que la solució es fàcil Túnel Gratis per a tothom, i a prendre per el sac i si van tocant els nassos el que hauríem de fer es tancar-lo i ja veuríem llavors com els Andorrans es queixin de que els hi han baixat els ingressos que passaria. La veritat que som un poble cornut i ens agrada sempre acabar pagant el beure a tots. Perquè això ja ratlla l'insult i el menyspreu contra una gent que ha tingut la mala sort de néixer a la muntanya i no poder gaudir dels drets de les grans Ciutats. El que tinc clar que aviat fins i tot ens voldran cobrar per respirar oxigen envers de fums com fan ells.[noticia]


3 comentaris:

jordi ha dit...

L'any passat tampoc en tenien dret les mestresses de casa a l'abonament, no te res a veure amb la privatització.

ALP2500 ha dit...

Gràcies Jordi, no ho sabia això, dons bé no deixar de ser molt curiós tot plegat, es a dir els senyors de Can Fanga amb el seu Cayenne que tenen la sort de treballar d'autònoms tenen el dret al descompte mentre que les mestresses de casa han de estar penalitzades per tot plegat, ho trobo injust. La veritat que potser hauriem de mirar de cridar una mica mes fort amb tanta injusticia.

Joana ha dit...

Home, no és gaire just, per les senyores que no compleixen els requisits.