dijous, 23 de maig de 2013

Aquest llei al Wert-edero (Deixalleria)


Aquest Ministre de Incultura, anafabestime i esports,anomenat Josep Ignasi Wert, va comentar l'altre dia que la Corona dels Hereus de la Corona de Felip V gaudeix de una de les taxes universitaries mes econòmiques d'Europa. 
Però Clar aquest il·luminat es va descuidar de dir altres situacions de la seva nació, potser també hauria de dir que aquest conglomerat de pobles també gaudeix de una taxa de salaris mínims interporfesionals mes baixos d'europa o també que el que inverteix aquest país en investigació i desenvolupament també
està per sota la mitja europea.
Però clar les grans mesures d'aquest personatge es reduir en 3000 milions les partides de educació incrementar en un 20 % els alumnes per aula i aumentar les hores de clases als centres .
i el punt que mes importància te per a mi la imposició de la seva llengua a la meva nació, aquest punt potser es hora de dir prou, potser es hora d'agafar de una vegada el toro per les banyes i posar a la gent al seu lloc.
Això si aquest barrut de nassos encara te la cara de treure pit dient que es la millor llei de l'univers perquè les alegacions a la mateixa són petites coses sense importància, per ell deu ésser poc important la nostra llengua per a mi , es una part esencial.
Aquesta llei es una nova manera de colonitzador, com la por no ha estat possible, quan l'ofeg ecònomic tampoc els hi ha anat bé , ara volen adoctrinar als nens a les escoles, per fer petits patriotes. Potser envers de tant xorrada el que haurien de fer aquesta panda de feixistes vinguts a menys es intentar reduir les despeses i fer que sortin de la crisi de un cop per sempre.[noticia].