dijous, 30 de maig de 2013

Herois Anònims

Avui  us parlaré d'En Keshap Gurung, el porteador que va acompanyar al malograt Juanjo Garra en la pujada al Dhaulagiri, Aquest Heroi que va passar quatre dies al costat d'en Juanjo Garra, això per a mí es tot una despesa de herocitat que em fa treure el barret davant aquesta situació. El porteadors aquets menyspreats que treballen per alimentar la seva familia i que es juguen la vida per uns 2000 euoros , es mereixen el reconeixement de tothom, les medalles són per els altres però els que veritat donen la cara són aquesta gent. 
Treien si era pujada o baixada, si va ésser el portador o al reves el primer en patinar, la veritat que la conducta d'aquest xicot es de bandera. 
En una societat que ens manquen herois de veritat aquí en tenim un exemple, uns dirant que es un ximplet, per a mi es una persona amb un gran cor.
bé aquest senyor una vegada rescatat , ara es recupera de una edema cerebral, això es el que va aconseguir la seva humanitat. Segur que per a ell es un preu petit per una actuació que per desgràcia no va servir per res, donat que el pobre Juanjo Garra va morir a la muntanya. Però com a mínim ell ho va intetar. [noticia]