dissabte, 3 d’agost de 2013

Pere Navarro, Pixador de lany del fora test

Hi ha gent que quan mes callada estan són mes maques, perquè cada cop que obren la boca s'apuja el pa, i com a estàndard d'aquesta qualitat disposen d'en Pere Navarro, que amb aquesta carrera que porta es un gran aspirant a pixador de fora test de l'any.
La darrera xorrada d'aquest personatge és un atac frontal a la cadena humana i la seva màxima dient que la diada de l'onze de setembre es una festa de tots els catalans. Ho sento senyor Navarro però dintre de la meva ignorància jo considero que l'onze de setembre es un dia de pèrdua de drets i per tant vostè potser el que ha de celebrar es el dotze d'octubre dia de genocidi americà, aquesta diada s'escau millor a la seva manera de pensar,[noticia].
Desprès a més a més titlla a la cadena humana de irresponsabilitat, molt propi d'ell parlar de irresponsabilitats en te un ampli ventalls.Però sempre poden fer la cadena humana del federalisme això si troben gent per arribar de la porta de Carrer Nicaragua a la primera cantonada. Qüestió de gustos es clar.