dimarts, 5 de novembre de 2013

Aplicació de les Normes de Transit,

dijous 30 d'octubre de 2013, vaig anar a l'Area del Tunel del Cadií a esmorzar i quan marxava em vaig trobar amb aquesta situació
Va arribar una parella dels benemerits i mira per on van aparcar d'aquesta manera, no van tenir cap mania de deixar el cotxe en el lloc destinars a la gent minusvàlida.
m'he de treure el barret davant tanta barra, perque al costat hi havia dos llocs normals per aparcar i a 50 metres mes de vint llocs per aparcar . però clar no estaven davant del bar.
Desprès resulta que són aquesta gent la que ha de dir que esta bé i que està malament, te molta barra tot plegat potser, envers d'anar de defensor de la patria el que hauria de fer aquesta gent es aprendre una mica de conducta social i desprès donar lliçons.perquè clar la cara de burro que et queda davant aquesta situació es de campionat, tu compleix tot el que nosaltres et diem i no facis el que nosaltres fem, Això em recorda massa la religió católica.

1 comentari:

Joana ha dit...

Ai, noi!Això passa sempre i amb tots. Una pagant zona blava i aparcaments i després trobar el cotxe dels mossos o la urbana en doble fila o en un lloc com tu dius i ells dins el bar esmorzant o petant la xarrada.