diumenge, 24 de maig de 2015

I el Municipi d'Alp-La Molina-Masella ha decidit.

Avui desprès del recompte en el Municipi d'Alp crec que hi hagut sorpreses, podem parlar del vot de partit, poder parlar del vot del poder però quan algun et guanya per mes de 145 vots es perquè el poble està content amb l'opció
la  decisió del poble ha estat:
Convenients 5 Regidors, Alternatius 2 regidors , Esquerdats 1 regidor. Ensorrats 1 Regidors. la veritat que això ha sigut un berenar de negres. I clar tot plegat em recorda les enquestes on ningú vota al Partit Popular i  desprès treus majoria absoluta.
Aquesta ha estat la decisió del poble i no hi ha res a dir. com a mínim ara els guanyadors no tenen excuses per no complir el programa perquè no han de pactar amb ningú. Ara veurem el tarannà de tot plegat.
Per cert la participació del municipi ha fregat el 70 % per tant es bastant significatiu, la gent tenia ganes de dir la seva. 


tots els resultats de la comarca:
Das : Esquerdats 3 convenients 2
Montella ensorrant 9
Puigcerda: Convenients 11 Esquerdats 1 Reagrupats 1
Llivia  Convenients 4 Ensorrant 3 Esquerdats 2
Fontanals Convenients 3 Esquerdats 3 i Bmc 1
Prullans convenients 4
Urús Convenients 5
Riu Convenients 4 Ensorrant 1
Prats i Sampsor convenients 5
Ger Convenients 7
Guils Indepe 3 Convenients 3 Solidaritat 1
LLes Sociates 4 Compromis 1
Bellver: ensorrant 9 convenients 2
Meranges : Convenients 2 Fatxes 1
Isovol convenients 7
Bolvir ensorrant 4 convenients 3


4 comentaris:

jordi ha dit...

sorpresa Moliner.

ALP2500 ha dit...

Per a mi la sorpresa ha estat el aconseguir majoria absoluta, però noi el poble es el que ha volgut, i no hi ha res a dir. Jo només em demano si fent el que han fet ha aconseguit aquests resultats el dia que facin quelcom se sortiran en les eleccions.

jordi ha dit...

I ara que? Ja ha passat ha "diversió" de les eleccions.
Gracies pel bloc, felicitats i com cada dia, encara que no comenti, seguiré entrant a mirar.

ALP2500 ha dit...

Ostres Jordi això ha estat com quan s'acaba la temporada d'esquí de cop i volta la calma total, el meu poble sembla una altre vegada mor, amb l'animació que hi havia fins diumenge i dilluns tots de ressaca. i per cert moltes gràcies a tu per donar-me l'oportunitat d'expressar les meves idees amb la gent que em mira del meu poble i que no hi hagi ningú que tinguis ganes de debatre qualsevol cosa