dimarts, 23 de juny de 2015

La Platja de la Molina.

La Comissió Assessora de La Molina s’ha reunit per analitzar els resultats de la temporada d'hivern 14/15 així com presentar amb els seus membres les estratègies a seguir de cara a la temporada d'estiu.
i mira per on que la gran estratègia es crear una nova zona d'aigües amb sorra situada al llac anomenada platja de la Cerdanya.
jo que aquests 120 metres quadrats de sorra envoltats amb troncs li anomenin platja trobo que es un insult a la inteligència de la gent, que aquest sorral on has de pagar 10 euros per el lloguer de la gandula i que està prohibit banyar-se al llac trobo que es una presa de pel espectacular. Però bé ja veurem que diuen la gent que vindrà de fora, la veritat que veure com malbaraten els recursos de tots amb bajanades com aquestes em fa bullir la sang.
La veritat que m'esperava un altre cosa, sorrals d'aquests en hi ha molts a la comarca, en molts llocs els fan servir perquè juguin els nens , però fins i tot hi ha llocs on es aprofitats per els gossos per fer les seves necessitats, dons bé a cap d'aquests llocs no ha sortit cap ment inteligent per anomenar-lo com a platja.
El que mes ràbia fot de tot plegat es que aquests calers són públics, i trobo que els podriem destinar a altres coses que segur que li treurien mes profit.
Perquè clar aquesta acumulació de sorra de platja el podriem anomenar de moltes maneres, fins i tot Solarium, però d'aquí a dir-li la platja de la Cerdanya dista molt de la realitat, potser es molt mes platja el voltant de l'Estany de Puigcerdà que aquests petit quadre de sorra.


.