diumenge, 26 de juliol de 2015

On hem de posar el Mercat en el Municipi d'Alp

Aquests darrers dies hi ha unes diferències de criteri en la ubicació del mercat dels dissabtes.
Durant molt de temps les parades es situaven davant de l'església i la plaça del mateix nom, 
Aquest mes la Casa Gran ha decidit canviar-los d'ubicació i situar-los al carrer mancomunitat de la Caseta de turisme avall.  
Dons bé els senyors mercaders no el troben adient perquè diuen que perden clients en el canvi d'ubicació , jo no ho puc quantificar però el que si trobo que no es del tot correcte no parlar. les coses, el diàleg es el millor per totes les diferències i que no es pugui arreglar parlant es quan hen de imposar la força, a la casa Gran del meu Municipi funciona al revés i primer es imposar les coses i un cop que veus que l'hem cagat llavors intentar-lo arreglat. mal començament diria jo.
I perquè Clar disposats a canviar, també podríem canviar altres coses que despres de buidar els mercaders deixin els cotxes a un lloc destinat a aquestes coses.
Un petit poble com Alp que li manca de tot si a part de tenir poques botigues ens carreguem el mercat poca cosa ens quedara. Potser com deia abans no hi ha com el diàleg. També ens podria demanar al poble que vol, també li deu agradar i dir el que pensa, en el fons són els beneficiats o perjudicats de tot plegat.