dimarts, 18 d’agost de 2015

Can Feu el Castell Germà de la Torre de Riu

Diumenge 16 d'agost del 2015 l'Aleix Gonzàlez Campaña va presentar el seu documental anomenat Can feu i l'últim Olzina, amb l'entrega de una maqueta de la Torre de Riu quan era una masia abans de convertir-se amb el Castell que es ara. Tot plegat molt emotiu.
El problema va venir quan tot el poble va interpretar tot com un treball de la Torre de Riu i es va pensar que el documental era de la Torre de Riu, dons be apart de l'autocar que va venir de Sabadell a veure la Torre de Riu i desprès va anar al documental l'altre gent anava a veure un treball sobre la mateixa torre, quan en la presentació es va aprofitar que eren del mateix propietari que la torre de riu per vendre la moto, la veritat que un deu per el departament de màrqueting de l'aleix va saber jugar amb tot plegat per emplenar el Palau de Congressos, però clar la gent que va anar al documental van sortir una mica decepcionats tot plegat perquè a part del boca a boca un s'ha de llegir la propaganda municipal , llavors segur que no haguessin marxat tant enfadats. 
La presentació en si va estar molt bé, hi va haver un treball de cronologia per saber les arrels de els hereus que avui tenen amb propietat la Torre de Riu molt perfecte. Aquest de pas vull aprofitar l'escrit per Recordar-lis que Mas de San Jose  no sona tant be com Mas de Sant Josep i si volen castellanitzar el nostre poble haurien de començar per "cortijo" o "masia" envers de mas .
l'Aleix va fer una presentació del Castell de la Torre de Riu amb la gent que va venir amb autocar de Sabadell amb explicacions dels escuts, formació tot el que el meu poble els hi hagués agradat escoltar, desitjo que aquesta part es repeteixi a la presentació del 8 de setembre, llavors segur que el poble restarà mes agraït. Potser es el que el meu poble buscava, només buscava una explicació del seu castell no del bosc del Castell de Can Feu. Veurem que passara el 8 de setembre. el Primer assalt el poble ha marxat una mica enfadat.