dimecres, 27 de gener de 2016

La Corrupció, la pandèmia del Segle XXI

Avui estava llegint el penúltim Cas de Corrupció , ara li toca al partit feixista del país valencià. demà li pot tocar a qualsevol personatge macabre que es dediqui a la política de qualsevol partit. potser es qüestió de demanar-se si existeix algun partit honrat o alguna persona honrada que es dediqui a la política. Perquè a petita o gran escala tots volen sucar el melindro. El problema el tinc amb aquesta pandèmia de gent que s'omple la boca de ètica i moral  , i a les primers de canvi fan més l'egipci que els antics faraons .[noticia].
I que consti que això passa a tot arreu i amb tots els partits, que podem esperar de un país on l'heroi es el  "Lazarillo de Tormes", un país on robar es l'esport nacional, on la gent s'omple la boca de parlar de ética i moral i desprès pel darrera fa mes l'egipci que els antics Faraons. Dons d'aquests no podem esperar res.
El tema politic sembla un ofici maleït, on pots entrar molt honrat però acabes esquitxat com tots, potser ja va sent hora de precindir d'aquesta gent, Buscar profesionals de la politica on hagin de donar explicacions de les seves actuacions i on cagar-la no els hi surti tant barat.
Perquè tot plegat es curios roben, estafen , els agafen els jutgen i al cap de quatre dies estant al carrer amb tots els calerons que han estafat, Potser això ho hauriem de revisar. i que no poguessin sortir de la presó fins que hagin tornat fins el darrer cèntim.


3 comentaris:

jordi ha dit...

Com diria el Sr Rajoy "son unosh hilillos de corrupción"
La majoria de partits, han apartat la corrupció de dintre dels seus partits, els del partit podrit, encara segueixen.

ALP2500 ha dit...

Si Jordi, però no hi ha cap partit que faci net de veritat de totes les pomes podrides, serà per interès, serà per necessitat, serà perquè els tenen agafats per els collons , sigui per el que sigui tots porten la motxilla amb alguna taca que haurien de fer caure quan abans millor

jordi ha dit...

Però ara se'n parla, fa 10 anys tot era amagat. Estem avançant tots en la condemna de la corrupció.
Ara falta que qui la fa la pagui.