dimarts, 19 de juliol de 2016

Això ho podem classificar com a síndrome d'Estocolm.

la veritat que l'actuació dels senyors Convenients i els esquerdats m'han tornat a descol·locar tenen una facilitat per deixar-me en fora de joc que espanta. Ara resulta que amb l'abstenció dels Convenients i els Esquerdats hem fet presidenta del congrés a l'Ana Pastor.[noticia]
jo no tinc clar si puc classificar aquesta actuació com a síndrome d'Estocolm després de la gran actuació que han fet els feixistes els darrers anys, resulta que ara van els catalans i fan presidenta del congrés a la senyora del Partit Neofeixista. 
Que aconseguiran al final els Convenients grup propi, una cosa que no han sabut guanyar-se en vots ho han fet venent-se al l'enemic la veritat que el clavegueram no està només a Madrid el tenim al sortir de casa , moltes felicitats a tots .avui aixecaré la meva bandera pirata un metro mes en honor a tots aquest que ens han fet una mica mes rucs.

un botifler serà sempre un botifler, es digui convergent, partit demòcrata o el que vulgueu , la burra sempre tira cap al camp.