diumenge, 2 d’octubre de 2016

Els Felipistes socialistes es revolucionen per votar a la dreta.

al final s'han carregat al Pedro Sànchez, al final han aconseguit el que ells volien fotre fora aquest polític perquè a la segona volta puguin abstenir-se i fer president al candidat feixista. La veritat es tot plegat fot molta pena però així es la politica, com diu aquella dita es tant dolent un politic espanyol de dreta com un d'esquerres això si hi ha dretes i esquerres tot plegat són gent amb corbata que només miren per el seu propi interès..
Han hagut de sortir els dinosaures del cementeri per eliminar aquest polític, han hagut de sortir les velles glories per fotre un cop d'estat. la veritat que potser veien perillar les seves pagues multimilionaris i totes aquelles coses que tant li ha costat al partit aconseguir per ells, el poder es el poder i no es pot deixar anar la mamella. Moltes Felicitats a Tot heu demostrat el que sou, un panda de impresentables.

2 comentaris:

jordi ha dit...

tinc ganes de veure Susanita al cap d'avant de PSOE. Quina ostia que es donaran.

ALP2500 ha dit...

Si Jordi ha de ser divertit de passar de mosca "cojonera" a vedet, la veritat que estarem entretinguts uns quants dies, jo crec que en el fosc serà una titella en mans dels que manen com sempre, amagats a la foscor no sigui el cas que es costipin, el temps dirà , temps al temps.