divendres, 8 de maig de 2009

Manel Coch Estragués,el darrer mohicà, un monitor de l'antiga escola


Avui us parlaré d'un boig de la neu , del Manel un monitor de l'antiga escola , aquests dies que tenim mes temps lliure perquè a l'estació d'esquí tenim pocs visitants, he pogut gaudir de la companyia d'en Manel,amb ell he conegut indrets increïbles.Es molt maco veure com algú estima tant la seva professió, i gaudeix tant de la seva feina en hi ha per treure's el barret.
La veritat si algun dia veniu a esquiar a Masella i teniu la oportunitat de poder gaudir de la companyia d'en Manel segur que tornareu, veure com aquest home als seus 64 anys com viu la muntanya i com gaudeix de la neu, amb el seu famós Sigueme , i les seves dites en hi ha una que m'ha marcat diu en Manel:
No hi ha bona ni mala neu, sinó que hi ha bons i mals esquiadors

I te tota la raó del mon, poder gaudir dels seus viratges amb neu podrida ,que t'enfonses fins el genolls i veure al paio aquest a un anys de la jubilació com es mou per aquestes neus es tot un espectacle.

A més aquest any ha aconseguit baixar per la mitja lluna, un forapistes mític de Masella que feia mes de trenta anys que no ho aconseguia fer ningú,també hi podem trobar en el seu haber la baixada de font llebrera fins arribar al túnel del Cadí excursió mítica de Masella, per tant un s'ha de treure el barret amb un personatge com ell.

Només li ha quedat pendent una excursio aquest any, La mítica baixada del Pla d'Anella fins a Toses, excursió que amb una mica de sort i molta neu farà el proper any , perquè arribar esquant fins el portal de la Casa on va néixer ha de ser una experiencia orgàsmica.

3 comentaris:

algebra lineal 1 ha dit...

Kin crak akest tiu baixar el Corredor Sinatra de Masella es tota un gesta , la temporada ke ve intentare fer- li una entrevista

salutacions y felicitats per aqueta pagina tan wapa !!

Anònim ha dit...

Kin crak akest tiu baixar el Corredor Sinatra de Masella es tota un gesta , la temporada ke ve intentare fer- li una entrevista

salutacions y felicitats per aqueta pagina tan wapa !!

ALP2500 ha dit...

En manel a part de un crack, amb totes les seves manies i sortides de to es una persona magnifica, la veritat que a mi m'encanta que m'acompanyi a segons quin llocs on només hi pots anar amb gent que saps que et respondran i ell es una d'aquestes persones.
Tot plegat un gran esquiador i millor persona. S itens l'oportunitat que t'expliqui anecdotes no tindràs prou amb un llibre ,
apala dons Algebra lineal 1 moltes gràcies per participar i per perdre el temps amb les meves xorrades