dilluns, 9 de maig de 2011

Qui Governarà a la Cerdanya

Estem a 14 dies del gran dia, i mes o menys ja es veurem per on aniran els trets, mes o menys ja estàn clares les possicions i salvo sorpreses ( i per el meu desig ojalà siguin majuscules tot plegat) ja tenim clar qui governarà a quasíbé tota la comarca comencem per ordre alfabetic per començar per alguna manera i de pas així comencem per el municipi on m'ha tocat vuire:
Alp : jo diria que esta molt clar tot : El maxembrat aquest de Sociates i Ceretans en treuran cinc, els Convenients tres i els esquerdats un. Dit això ara us explicaré quin son els meus arguments, el maxembrat disposa de l'encantador de serps que amb quatre paraules es capaç de vendre una moto sense motor, i d'adormir als revolucionaris, per tant ho tenen bastant apanyat tot plegat tot es questió de vendre duros a quatre peles i aquí disposen d'un metre mentre que els altres són neòfits en la lliçó.
Llivia: Aquí es on esta mes clar tot convenients quatre anys, i que ningú es queixi ara de que en Pous es hagués presentant ni xorrades d'aquestes ell tenia molt clares les coses dotze anys i prou, i si vols que es presenti algú et mires el melic i et presentes tú, per tant llívia estant recollint el que han semblat. Jo entenc que en Josep no anava sol a les llistes per tant un recanvi i seguir els mateixos també era possible, però clar no hi havia la persona que treballava les 24 hores per el poble i les medalles se les compartien desprès, ho sento per en josep perquè es mereixi acabar d'una altre manera, però ell s'en va amb el cap ben alt no tinc clar que ho puguin dir els altres això.
Bellver: potser el canvi d'esquerdats per ensorrant Cerdanya era molt profitós per en porta com a persona, però a en Porta com a polític això li pot costar les eleccions, aquest cop en Rabassa guanyarà de carrer i de pas repassada per els d'ensorrant Cerdanya.
Puigcerdà: mireu per el meu punt de vista aquí hi ha un empat tècnic i seran els socialistes o fins i tot el pp si al final treuren un candidat qui decidirà le que mani , perquè tot plegat les dues llistes estan molt igualades, i serà questio de pactes,
Podria parlar d'Isovol com a poble amb moltes llistes i que fins i tot amb tanta gent a les llistes potser tenen problemes per trobar gent per anar a la mesa electoral, però tot plegat ja es maco que la gent tingui ganes de participar i treballar per el poble, mentre no es busqui el benefici personal envers del municipi tot arreglat, però aquesta màxima de politica esta molt caducada.
Per tant aquesta es la meva visió de la Comarca : el Consell Comarcal per als Convenients i els d'Ensorrant Cerdanya tocaran quatre alcaldies el normal es que governin a  isovol i Bolvir  i les altres a dependre dels pactes, tot plegat un mapa politic que no variarà massa del que tenim ara.


7 comentaris:

jordi ha dit...

Tens que veure que pel consell comptabilitzen els vots com a circumscripció única. No es per alcaldes totals sinó per persones que han votat a la Cerdanya. Si com dius a Puigcerdà hi a empat tècnic i a llivia els convenients s'ho emporten de carrer, crec que molt possiblement es portin una majoria absoluta. Per cert, abans que PP a Puigcerdà crec mes que SI en traurà 1 regidor.

ALP2500 ha dit...

bé Jordi també es possible que en Adam tingui una mica de sort i tregui un regidor. En quan al Consell Comarcal jo diria que si que els Convenients se l'emporten de carrer tot plegat.
el temps ens donará o treurà raons, només resten quinze dies i veurem el que pensa el poble de tot plegat, perquè en el fons es ell el que decideix.

Pixapí ha dit...

Una pregunta: En general, com veu el poble d'Alp la tasca realitzada per l'ajuntament aquests quatre anys? Crec que el Ramon pot ser un bon candidat, em sorpren que només donguis 3 regidors als convenients, quan fa quatre anys ja en van treure 4.

Salut!

ALP2500 ha dit...

Bé Pixapi en primer lloc moltes gràcies per participar, en quan a com veig la tasca realitzada per el govern aquests quatre anys , molt fàcil a part d'aparentar també s'ha de treballar, i això d'estar vuit hores a la Casa Gran no vol dir que siguis vuit hores productives. En quan als regidors mira en fa quatre anys anaven en Salvador i en Xavier Rigola als dos primers llocs, no dubto de que en Ramon sigui eficient, però en les eleccions municipals hi ha cosa que es diuen vots, i nen de Ca l'Emili era un mestre en aquestes qüestions. Jo desitjo equivocar-me però la veritat lluitar contra l'encantador de serps es una lluita desigual.

Un de Martinet ha dit...

Tindria bastant mèrit que Endavant Cerdanya governi a Martinet, tenint en compte que no s'hi presenta...

ALP2500 ha dit...

Perdoni l'error senyor de Martinet, en primer lloc gràcies per la correcció, ara mateix rectifico l'escrit

ALP2500 ha dit...

He de reconeixer que com a pintoniso no em guanyaré pas la vida no l'he encertada enlloc, a alp l'he cagat, i a Puigcerdà i Bellver m'he emportat la palma. Quines sorpreses que te la politica mare meva. Com diu la dita millor calledat i passar per idiota que obrir la boca i disipar qualsevol dubte i així m'ha anat.