dimecres, 23 de gener de 2013

Catalunya Independent? amb aquests polítics missió imposible

La veritat que jo em demano que hem fet el poble català, per ésser castigats d'aquesta manera, que nassos hem fet en un altre vida, perquè siguem acribillats, massacrats i fuetejats per tothom, quan no son els invasors som nosaltres mateixos els que ens castiguem.
Ara resulta que avui s'havia d'aprovar la moció per el dret a decidir.
el neofeixistes s'oposen (aquí teniu el retrat de la seva democràcia, amb la Constitució per barret i endavant , la veritat que això comença a fer una mica de pudor. bé els franquistes ara tenen les vergonyes per amagar desprès de sortir un sobrets que cobraven tot quisqui, però aviat treurem el tema de Catalunya per tapar aquestes vergonyes.
Els Ciudadanos aquests a la seva a destrossar Catalunya des de l'interior, aquest cavall de Troia es perillós perquè va minvant la nostra resistència des de l'interior.
Els Socialistes aques ara s'han alienat al costat dels dos anterior , feia quatre dies que el Navarro deia que ells tenien l'abstenció com a estandard amb tot el referent al vot a decidir, dons bé els senyors de la Capital li han marcat el camí a decidir. i ell com a bon polític pantalons als tornells i a callar.
Els senyors de la Cup diem que ells abogan per les països Catalans, jo només els hi vull recordar aquesta gent que cada poble ha de decidir per si mateix el que vol, i nosaltres no hem de ser com els hereus de la Corona de Felip V,es a dir decidir per els demés. També trobo de mal gust per aquesta xorrada abstenir-se de la votació però bé cadascú es responsable dels seus Actes
I per Acabar els Convenients i desunits, i molt desunits darrerament, amb la família Pujol amb les vergonyes a l'aire, el Duran i LLeida amb la dimissió com a ombra i poca cosa més això de jugar tant a la puta i la ramoneta i escudar-se sempre amb la senyera ja comença a ser una llosa massa grossa de mantenir.
Per tant poble de Catalunya si en algun moment volem ésser lliures haurem de sortir al Carrer perquè la tribu - casta dels polítics no faran res per el poble, només aniram a mirar-se les seves butxaques i poca cosa mes.