dijous, 24 de gener de 2013

CATALUNYA ,un subjecte politic i jurídic Subirà

Desprès del resultat de les votacions ahir al Parlament de Catalunya, 85 vots a favor , 41 en contra 7 abstencions (de les quals cinc corresponen al partit socialistes i les altres dos a dos diputats del partit neofeixista que es troben malament). I desprès de la fuga dels homes de la dona del Bottex desprès de votar, el que mes m'estranya es que surti aquest paia a parlar de democràcia i xorrades aquestes. Si de veritat sapiguès el que es la democràcia no haguessin sortit per la porta del darrera, però clar aquests impresentables només coneixen la seva democràcia , una democràcia basada en una constitució , amb soroll d'armes al darrera i amb amenaces de que si no es votava tornaria els temps d'en Ciscu. La veritat que en aquell moment el pas era important però ara resulta que tot plegat esta una mica desfasat.
Mes pena m'ha fet el partit Socialista, per culpa de seguir les directrius dels amos de la Capital de Regne s'han alineat amb els feixistes i han votat que no a declarar Catalunya com a subjecte politic i juridic subirà per poder realitzar les votacions per la independència.excepte els cinc revolucionaris que s'han negat a votar aquesta bestiesa els demés han seguit les ordres de l'amo. això jo en dic llibertat d'expressió i fer el que un pensa (sobretot si el que et dona de menjar et marca el camí).
La resta tot com sempre 2/3 dels votants han votat que si mentre que la resta s'ha oposat. la Casa Gran de San Sebastià (País Basc) ho ha celebrat posat la senyera al balcó, jo només li puc donar les gràcies al poble de Donosti per aquest suport.

Bé el primer pas ja l'hem fet ara toca esperar que els gossos comencin a bordar i a amenaçar que es el seu patrimoni cultura i de defensar. com diu la dita no hi ha millor defensa que un atac, però la dita també diu que quan et quedes sense arguments el que fa la gent es aixecar mes la veu per imposar les seves idees, per tant segur que posaran en pràctica aquesta teoria. Nomes saben parlar de la Constitució i la democraciá quan els beneficia a ell. Això no deixa de ser una dictadura encoberta. de Pas també vull agrair als senyors de Cadis amb les seves xirigotes per parlar del poble català com un poble podrit, millor podrit  i lliure que no ser una sangonera com ells que si algun dia els hi treuen les subvencions no sabran on anar a espoliar.