dimarts, 14 de maig de 2013

Orgullosos de les forces d'Ocupació????

Avui repassant la premsa de fa un dies m'he trobat aquesta declaració de la delegada del país colonitzador, que com sempre parla em boca de tots els catalans i segons ell , els catalans ens sentim orgullosos de la guàrdia civil, bé de tots els guardies civil que voleu que us digui, mireu jo em sento orgullós de tractar amb els guardies civils de muntanya i sempre els hi dic que si en qualsevol moment em perdo o em faig mal a la muntanya prefereixo que vinguin ells que no pas l'exercit d'en Mas, questió de gustos, no pas mes aviat questió de professionalitat i portar molt mes de temps fen aquesta feina.
Però d'aquí a sentir-se orgullós de tots els guardies civlls , siusplau aquells personatges que et demanen que parlin la llengua de l'imperi, que t'han de menysprear perquè tens un domini superior a ells en idiomes dona molt que deistjar. [noticia].
Perquè en el fons el problema radica, que molts d'aquest defensor de l'estanquera i el brau encara viuen en temps d'en Cisquet i el tricorni, i tot això  hauria de ser històrica, encara que tot plegat es que els franquistes es van posar la pell de xai i continuen movent els fils com abans. es a dir en el fons tot plegat es la dictadura camuflada de democràcia, amb una constitució caduca i feta a la mida dels hereus del Franquisme, i desprès aquests mateixos s'omplen la boca de llibertat i de democràcia i la única cosa que tenen per defensar les seves opinions es una Constitució signada amb el soroll de sables darrera i una monarquia imposada per el franquisme a darrera hora.

4 comentaris:

pere ha dit...

doncs quan vegis això cauràs de cul. vaja una llesta guineu

pere ha dit...

volia posar això també
http://politica.e-noticies.cat/la-cup-tracta-de-nazi-llanos-de-luna-75897.html

ALP2500 ha dit...

Gràcies Pere ara mateix miro el e-noticies, a veure que diu de l'hereva del franquisme mes ranci i carca.

ALP2500 ha dit...

Commemorarà la "Division Azul". tot un detall , a veure que dirà ara el baldufa d'en Millo , a veure si això es Nazisme també, o potser això es un acte de commemoració als lluitadors per la llibertat d'Europa te nassos tot plegat la veritat.