dilluns, 3 de juny de 2013

Com Confondre Sarcasme amb submissió

Bé esta clar que la senyora aquesta de la cara de pomes agres està una mica obsesionada amb les banderes, Ara vol castigar al poble de Bolvir per fer-li Cas i penjar el Drap aquest vermell i groc.
Ara resulta que també vol que se li pengi la bandera de la Comunitat. Està Clar que aquests espanyols no estant mai contents.[noticia]
El que trobo molt estrany es la gent que critica aquesta iniciativa del Poble de Bolvir , per penjar la bandera dels Colonitzadors, potser ens hem de mirar el mèlic i deixar-nos de bajanades de moment i per desgràcia són la  darrera colonia dels Hereus de Felip V. per tant aquesta es la bandera que hem de penjar, El dia que seiem lliure ja discutirem quina pengen però de moment aquest es la que ha d'apareixer i com mes grossa millor d'aquesta manera podrem gaudir del fet de ser un poble esclau.[Noticia].
De pas en Bartomeu Baqué feia contents als reductes de botiflers que li resten en el seu municipi, Jo el que em demano es com la senyora aquesta Plans de Lluna (Llanos de Luna) s'ha assebentat de tot plegat. Bé potser els senyors del Csid han hagut de fer una investigació especial per tot plegat. Amb les coses que hi ha en el mon i que el mes important sigui un drap, tot plegat podiem voltar-se per la Comarca a veure quans draps com aquest veuen o potser només s'ataca als pobles amb ideals independentistes mentres als botiflers que puguin jugar a independentistes el que vulguin total aquests els tenen de la seva part.