dimarts, 4 de juny de 2013

La Cerdanya Botiflera???

Aquesta es la gran pregunta que em faig, a veure si resulta que la comarca que m'ha tocat viure sigui una comarca de botiflers.
El primer exemple l'he tingut al poble de Bolvir, 
Primer amb les pintades rupestres que va sofrir la Casa Gran de part de quatre hereus del Franquisme parlant d'Espanya, desprès amb la geni aquella del govern Llanos de Luna (plans de lluna) amb el requeriment que a mes del drap aquest del Brau han de posar la senyera (Bandera de la comunitat Catalana) , fent companyia al drapet dels colonitzadors. 

el segon ha estat a la nostra comarca on s'ha produït el cas de patriotisme que ha indignat als senyors de l'ABC es que això de veure una estelada posada a la pistola, es un acte de provocació. Si us plau Caverna Mediàtica potser que envers de mirar tant cap la nostra nació potser hauríeu de desviar la vista al vostre melic, e intentar arreglar els vostres problemes, perquè això de la palla al ull del veí  i la biga al vostres es porta mou darrerament.

 la veritat que jo trobo molt bé que la gent se senti identificada amb els seus orígens i que vulguin deixar clar quin son els seus sentiments, perquè clar resulta que els Hereus de la Corona de Felip V poden fer gala de la seva hispanitat mentre que nosaltres hem de mostrar els nostres sentiments a les fosques i amb la llum apagada. Ara segur que Castigaran aquesta noia per expressar els seus sentiments, així son els nostres governants, sempre llepant el cul als invasors, potser envers de fer això el que haurien de haver fet es a nivell particular donar-li les gràcies, perquè es maco que la gent digui el que pensa.

La veritat que potser ja va sent hora de dir prou a tanta bajanada i plantar cara a tota aquesta estupidés que ens envolta.

Tercer que vingui aquí el President del Govern dels Hereus de la Corona de Felip V i ens digui que els Països petits no van enlloc i s'ha de sent gran perquè això es te mes poder de decisió ho trobo un acudit, ell que no pot anar al lavabo sense el permís de la Merkel, que ens vulgui donar lliçons de decisió en hi ha per llogar-hi cadires.

Jo crec que per lluitar per la nostre llibertat em de fer servir les mateixes armes que el contrari, això d'anar de bona persona i de demòcrata per la vida només ens porta al mateix , a tenir que ajupir el cap perquè ens donguin el clatellot de rigor.