diumenge, 21 de juliol de 2013

l'aplec del Pi de les Tres Branques, una festa nacional


Avui tercer diumenge de juliol he tornat a l'aplec del Pi de les Tres Branques, hi vaig assistir fa cosa de tres anys i vaig marxar decepcionat perquè vaig trobar  a mancar una generació hi havia gent de certa edad i gent molt jove, però mancava la generació del mig. Dons bé aquest any he de canviar de pensament hi havia de tot.
El primer punt que m'ha marcat que això seria diferent ha estat al desviament del Santuari de queralt hi havia el exercit d'en Mas fent un control de gent, per tant això marcava que havia molta gent dalt , i així era mes de dos-cents cotxes, una decena d'autocar i molta gent caminant.
el Trabuquers han obert la caminat desprès els gegants i per tancar la comitiva ha estat un exercit de motoristes. Tot plegat molt emotiu l'excursioneta acabava al pi de les tres Branques on s'ha fet lectura del poema de  Jacint Verdaguer i l'ofrena a l'arbre. La festa ha continuat amb un concert i molt soroll, desprès hi havia una vintena de barraques on podies comprar qualsevol cosa independentista.
La veritat que he viscut un matí molt emotiu, hi havia mes estelades allí que estaqueres en una trobada de benemerits.