dijous, 25 de juliol de 2013

Que descarada es la ignorància .

La veritat que polítics Hereus de la corona de Felip V que us he de felicitat, heu aconseguit fer un poble de ignorants, i de xais destinats al escurxador. 
I un exemple de tot plegat ho podem trobar amb tota aquesta gent que critica que el Futbol Club Barcelona porti la senyera de la Comunitat de Catalunya. Senyors que aquest estandard es de la Corona d'Aragó res més fins i tot a mi em fot orticària portar aquest escut perquè vol dir que encara som part d'ells.[noticia]
Si encara fos l'estelada, llavors si que seria una bona indumentària, però clar demanar això als botiflers de Can Fanga seria ja un miracle, però mira fot gràica que ara desprès de que el Futbol Club València l'hagi portat durant molts partit, ara aquests casposos de la capital tinguin el mal gust de criticar aquesta indumentària quan es un equip de futbol català qui la porta.
A tota gent que  gent que volen cremar la samarreta els hi diré que estan cremant un part de la seva història, potser abans d'brir la boca un s'ha de informar. Perquè clar tant de temps amb pperos i sociates dirigint l'educació ha portat a tot plegat a un estat ple de incultes . i la ignoràcia es molt descarada .