dimecres, 8 d’abril de 2009

Gràcies Pintoxo Zapatero, ara si que vas per el bon camí

he d' agrair al senyor Pinotxo Zapatero els canvis que ha realitzat al govern dels hereus de Felip V, ha estat prodigiós, només li ha mancat un ministeri per col·locar al descol·locat d'en Saura i ja teníem el cercle tancat.
Perquè posar com a Ministre d'Incultura a la senyora Gonzalez Sinde, aquest personatge defensora d'aplicar el canon digital i les descargues i d'aquell famós manifesta de la llengua comuna propulsat per el partit tant demòcrata com Upyd, partit que va tenir la gosadia de dir que el català era un dialecte . [noticia]
Personatge que ha tingut la barra de dir que el castellà està marginat, potser si que està marginat en algunes cap escalfats per el sol de primavera ,ex presidenta de l'Acadèmia del cinema espanyol aquesta es la ministre d'incultura.
Desprès en trobem amb l'il·luminat d'en Pepito Blanco , el senyor de l'àtic.
La senyor Salgado al ministeri de Economia es un insult a l'inteligencia, a part de ser un admirador del Pinotxo Zapatero es necessiten uns mínims coneixements per desenvolupar un ministeri com aquest.
I clar per acabar de donar per cul als catalans posen al Chavez com a coordinadors de les autonòmies , quina sort que només es el d'Andalus i no ha anat a buscar el de Veneçuela.
Bé per tot plegat tinc que donar les gràcies al Pinotxo Zapatero perquè amb personatges així amb quatre dies ensorrarem el país i així serà molt mes fàcil trencar les cadenes que ens tenen lligats a aquesta nau sense rumb, i amb una banda de pirates de tripulants.