divendres, 10 d’abril de 2009

Puigcerdà, estudia premiar els bons conductors o els amics

Ahir va sortir una notícia al periòdic d'Andorra com a mínim curiosa, curiosa per el fet que ho proposi Puigcerdà, lloc on el caos circulatori es increïble, Puigcerdà i el seus caos circulatori es el mes semblant a un reina de Taifes, on Cadascú va a la seva, on hi podem trobar gent que te dret a fer el que calgui i altres que tenen la mala sort d'ésser minusvàlids i aquests no tenen dret ni a un tros de pàrquing i ara surten amb aquesta
En Premiar els bons Conductors, i qui dirà si una persona es bona o dolenta conducta, els mateixos que posen l'amiguisme davant de tot el resta. això es com manar-li a la Guilla que us vigili els pollets. [noticia].
El Batlle de Puigcerdà va manifestar que a part de ser una iniciativa pionera, que la intenció final es rentar la imatge i la sensació que es persegueix als conductors amb només unes finalitats recaptatòries, la veritat es que no es persegueix a tots per igual, però segur que trobem algú que s'ha sentit marginat.


2 comentaris:

pep ha dit...

Nomes tens que passar per davant de l'ajuntament un dia laborable per trobar els vehicles dels regidors i amics en doble fila a la mateixa plaça. Però, qui li col·loca la multa al regidor sense ser amonestat?

ALP2500 ha dit...

Hola pep, en primer lloc gràcies per participar, en quan a les actuacions d'aquests personatges es que tenen un problema confondre treballar per el poble que treballar-se al poble