diumenge, 28 de juny de 2009

En Vicenç Ferrer tindrà un funeral a Can Fanga,

La Fundació Vicenç Ferrer el proper 1 de juliol realitzarà un funeral públic en memòria d'aquest català desaparegut a l'India, on residia i on realitzava les seves tasques humanitàries.
El funeral tindrà lloc a la tarda del dimecres 1 de juliol a la basílica de Sta Mª del Mar a partir de 2/4 de 8 de la tarda [noticia].
Ara només quatre paraules a aquests personatges que diuen que ens representen i que no van tenir els santíssims pebrots d'anar a l'enterrament d'aquest personatge públic, jo em demano fins on arriba la moralitat dels polítics catalans, que passa que això no es un partit del barça i no porta vots per tant millor no anar-hi , o com no sortiríem en primera plana com quan anem a inaugurar aquestes ambaixades fictícies que semblen pel.licules de ciència ficció, potser fins i tot es molt millor ficar càmeres a veure que fan els mossos i desviar cursos dels rius abans d'anar a l'enterrament d'aquest senyors, polítics catalans moltes gràcies perquè la veritat que heu quedat com el que sou, uns impresentables.
A veure si tenim sort el Tc ens diu que el nostre estatut es mereix una retallada, ens baixem els pantalons, en untem el culet i apa que ens donin un altre cop. i amb aquest somriure de polític català encara tindrem els pebrots de dir que això es bo per Catalunya. Per Catalunya potser l'única cosa bona que queda es que tornin els almogàvers.