dimecres, 1 de juliol de 2009

Quan les Paraules i els fets porten camins diferents

Els Esquerdats que mal governen a Catalunya avui resulta que son independentistes i que tots els diputats d'aquesta malformació política signaran per la independència , ostres aquests senyors no son els mateixos que varen votar fa quatre dies contra la Ilp a favor de l'autodeterminació. [noticia]
Ara resulta que la senyora simó no enten els crits rebuts per els seus diputats dissabte passat per la gent que va anar al Acte de Sobirania davant el parlament, però aquesta senyora que vol que els hi facin l' ona a tots plegats, fa quatre dies tota aquesta quadrilla de sangoneres varen votar en contra de una Iniciativa popular presentada per DEu,mil i ara resulta que ells son els mes independentistes del mon.
Però Clar Vinguen de la senyora Simó que podem esperar, aquesta senyora tant democràtica que te els santissims nassos de dir que els afiliats d'esquerra han de estar calladets que per a prendre decisions ja tenim amb ping i pong i tota la quadrilla de xucla sangs que venen desprès.
A més ara resulta que per aconseguir la independència catalana hem de sumar i no dividir, bé m'encanta tot plegat fa quatre dies quan algú va tossir al clatell d'en ping i ja li volien obrir expedient i va tenir que marxar abans de tenir-se que baixar els pantalons davant d'aquest partit dictatorial amb disfressa de democràtic.

El millor polític per la nostra nació es aquell que no diu mai res, mutis i a la gabi , així si no dius res segur que no erres res, perquè cada cop que obren la boca la cagada es més grossa.
i el lloc de caganer de pessebre hi ha massa demanda per tant poca oferta.