dijous, 2 de juliol de 2009

Puigcerdà i els límits de velocitat

Jo trobo molt be que la gent no corri dintre dels pobles, però el cas de Puigcerdà ratlla l'absurd, hi ha limitacions de velocitat de 20 i 30 a part de molts cartells de radars i un radar mòbil que es com la loteria mai saps a qui pot tocar.
Be si la Casa Gran del senyor Planella li manquen calerons ja farem una col·lecta però això de tenir un radar mòbil amagat darrera la botiga del massegur per agafar els cotxes que van a més de 30 km /hora es un atracament, un atracament a ma alçada, bé senyor planella jo serè el primer en comtribuir a que les arques del seu municipi estiguin mes plenes, perquè es quasi bé imposible anar a 30 km/hora per aquella recta.

Per tant el meu dubte es, això es fa perque la gent no corri o es un problema de recaudar de la millor manera possible i el mes rapidament possible i aquesta es l'única que coneixen aquests il·lumintas de la Casa Gran.
Be ja no us parla dels que possa 20 per hora, sort que la btt que tinc no porta matrícula sinò ja em veig sense punts i a la gargola.

Quads amb pares i nens sense casco, motos portaves per nens sense carnet, tot això no es important aqui el que importa es la bossa, i aquesta la millor manera de fer-ne es multant així tenim els del radar mòbil i aquells que es passegen per les zones de pagament a veure que poden recaptar per un segon de temps que et passis del teu pagament.

el temps dona raons o les treu, desitjo de tot cor que aquest radar els hi peti als morros, així companys si aneu a puigcerda recordeu que el màxim permés 30 km/hora, sort que el metro i el bus et pot portar a tot arreu sinó estariem arreglats.

3 comentaris:

jordi ha dit...

Encara que hi vagis pedalant, si passes de la velocitat màxima permesa et poden aturar i ficar la corresponent multa. Ja n'hi ha algun cas baixant un port de muntanya amb un radar de mossos. Avisat estas :)

josep m. ha dit...

Tens tota la rao, i ja saps al meu comentari de dies enrera,per un petit problema amb el parquimetre. Hem d entendre que ara els municipals de puigcerda, estan una mica aburrits i aquet mati, sensa anar mes lluny un trist municipal, donaba la sensacio que anaba a comissio posan multes, pero clar, avui es dijous, segurament el fi de setmana sera diferent i els amics de can fanga, aparcarant a on els hi surti del pebrots i tots a riura.-

ALP2500 ha dit...

Jordi moltes gràcies ho tindré present, però la veritat que quan m'ho van dir pensava que era un acudit això de les limitacions de velocitat però ja veig que Puigcerdà vol ésser diferent, la veritat que té altres qualitats per ésser diferent no pas la de la seva guàrdia urbana que sembla la pretoriana.

Si Josep m. darrerament hi ha algú d'aquests treballadors municipals que semblen el Harri el Brut en busca de justícia, potser amb una mica ma esquerra i un pel de educació s'estalviarien moltes bronques, però clar llavors no podrien demostrar qui mana en els carrer.