dilluns, 20 de juliol de 2009

Al Senyor Carod li compra la roba la seva senyora

Bé que al Senyor Carod li compra la roba la seva senyora, es l'única manera d'entendre les seves declaracions, perquè classificar a l'Estatut com una talla S i el pitjor finançament amb presa de pel inclosa com a talla XL, aquí hi ha coses que no quadren. [Les talles de Carod].

Que l'Estat veí ens tenen fòbia, ho dubto mes aviat ens tenen odi però por no pas, perquè si fos el cas no aixecaren les ungles cada cop que fem un pas de perdal i llavors ens fan tirar enrera un pas de llebre, així no avançarem mai, sempre fem com els crancs els catalans, passar de mal en pitjor.

En quan a convocar un referèndum per la autodeterminació dir que ell només es partidari de fer-ho si es guanya dona peu a aquest personatge es un triler, jugadors que només saven jugar amb les cartes marcades. El referèndum senyor , es per saber que pensa el poble de Catalunya de la seva independència no pas de guanyar el que sigui. potser s'emportaria sorpreses, pero el que esta clar es que el poble de Catalunya a vostè no crec qued el vulguin massa , massa fum ens ha venut aquests darrers 7 anys.

En quan al Concert Economic, potser s'haurien de miratllar amb el país Basc i Navarra, perquè ells si que el van aconseguir, nosaltres amb tant peix al cove l'únic que hem obtingut es ésser els dolents de la pel·licula, cornuts i pagar el beure es el nostre lema.

l'únic que em consola de tot plegat es que aquesta tribu dels esquerdats han quedat masses vegades retratats per saber amb qui juguem i que ens juguem , a veure si reagrupament treu el cap i els posa tots al seu lloc.

Per una catalunya lliure i forta, ni esquerdats, ni sense inciativa ni convenients ni filials,només un partit que representi la nostra nació reagrupament, i ja no parlo de les escurrialles pperes i els neofeixistes que van sortin com a cargols.