dimecres, 22 de juliol de 2009

Els Catalans i els Espanyols , potser aquesta es la solució

Els Catalans per desgràcia nostra estem englobats dintre la tipificació de espanyols, i aquesta notícia explica moltes coses de les actuacions de molta gent.

Els espanyols senten mes plaer amb el menjar que no pas amb el sexe [noticia]. Així es pot entendre aquest caràcter dels espanyols i aquest odi envers tothom sobre tot amb els catalans, si practiquessin sexe mes sovint i amb mes intensitat estarien mes relaxants i no ens tocarien tant els dallonses.

L'informe, desenvolupat pel professor de Sociologia de la Universitat de Barcelona, Javier Barraycoa, i patrocinat per una coneguda marca de gelats, assenyala que els cinc plaers preferits a Espanya són, per aquest ordre, menjar, la família, viatjar, la xocolata i el sexe.

Vinga dons ja veig que des de catalunya haurem de fer una campanya, perquè aquesta gent no senti mai mes Catalonofobia, bé la veritat es que els hereus de Felip V no tenen Catalonofòbia sinó mes aviat independenciafòbia, perquè si això passés es quedarien sense la mamella que els porta amamentant fa mes de 50 anys. Dons que practiquin sexe i no vulguin donar-nos mes per el cul, que nosaltres d'aquest sexe no em volem.