dimecres, 22 de juliol de 2009

Reagrupament, la flor de primavera va germinant

Reagrupament va sorgir per primavera, com les flors i ara aquesta planta esta treien la flor, mica a mica sense presses, però vist el que s'està veient cada cop es va fent mes gran , a veure si es converteix en una planta carnívora i es menja a totes les demès.

Aquesta agrupació que aviat passarà a ésser un Partit polític, l'únic nacionalista independentista de la nostra nació, va sorgir de les muntanyes i com a tal aquí s'esta veient les desercions al que abans era el únic partit nacionalista català i que per ganes de poder i de xuclar mamella s'ha convertit en un retrat del que era anteriorment. [noticia].

El problema es que aquesta fotocòpia borrosa del que abans era un partit de la nostra nació en aquest moments està al poder, i sempre que tens el teu partit al poder pots xuclar alguna cosa, però ara es el moment de plantejar-se la màxima, tu que vols per el teu país, quatre almoïnes per el teu Ajuntament o que un partit Nacionalista de veritat estigui al poder. I si pot ésser amb majoria absoluta. Dons bé aquest es el dilema dels alcaldes de la comarca de la Cerdanya.

a les escoles Velles de Bellver es va celebrar una reunió en la que van assistir una trentena de militants exmilitants d'Erc juntament amb simpatitzants de la única corrent independentista. aquesta gent van escoltar al Senyor Carretero explicar les intencions de la nova associació. En aquest trobada es va designar al senyor Isidre Costa cap de la gestora de la comarca de la Cerdanya, això vol dir que la flor ja esta

La constitució de la gestora de Reagrupament afectarà algunes de les seccions locals de la comarca, ja que perdran militants. Així, per exemple, fonts de la secció de Bellver han explicat que actualment ja són menys de cinc, de manera que els pròxims mesos podria fins i tot desaparèixer.

3 comentaris:

jordi ha dit...

El problema es el de sempre, em consta que fins que no passin les eleccions a la Generalitat, molts alcaldes i regidors no es decantaran. Imaginat si ara van cap a Reagrupament i no treuen cap diputat al parlament, perdrien el seu estatus als municipis. Tot pel poder, sense Catalunya.

catalunya ha dit...

be Jordi el problema es que et pots trobar en una cruïlla has de triar entre el teu poble o la teva nació, millorar el poble i anar a les llistes d'algun partit que no trobes per on agafar-los o agafar el camí de la teva pàtria i si ets alcalde d'algun poble ja saps que no rebràs ni les gràcies sinó és que tenen que venir-te a demanar quelcom. Jo sempre recordaré les paraules de alcalde de Sort que deia que ell es presentava a els llistes dels pp perquè amb aquestes llistes era quan rebia mes subvencions i que era molt mes important el seu poble que els seus ideals, per tant tu tries quines son les teves prioritats

PACO MER ha dit...

NOTICIA:
Ordenan reabrir la investigación contra Carretero por la recalificación de terrenos en Puigcerdà

GIRONA, 22 Jul. (EUROPA PRESS) -

La Audiencia de Girona ha ordenado reabrir la investigación penal contra el ex conseller de Gobernación de la Generalitat Joan Carretero por la recalificación de unos terrenos cuando era alcalde de Puigcerdà, según informó hoy el Tribunal Superior de Justicia de Catalunya (TSJC).

La Sección Cuarta ha revocado la decisión de la juez de Puigcerdà de enero de 2007 de archivar provisionalmente las actuaciones y ha estimado parcialmente los recursos de apelación presentados.

El auto ordena la continuación del procedimiento contra Carretero por los hechos relacionados con la modificación del planteamiento urbano y la concesión de licencias a la entidad Gesdip, "bien dictando el auto de transformación de las actuaciones, bien practicando más diligencias".