dijous, 22 de gener de 2015

Avui es un dia trist, fosc amb senyals de tormenta Avui La Laia ens ha deixatLes males noticies sempre han de venir de la mateixa persona, fa un any just va ésser En Joan Garcia Saboret avui la persona que ens ha deixat la estat la pobre Laia. Potser no per esperat ha estat una patacada , sabíem que aquest dia havia d'arribar en algun moment però desitjaven de tot cor que fos un mal somni i no arribés mai . Però la mala fortuna ha volgut que avui ens deixés aquest petit angelet.

Desprès de mes de dos anys de lluita constant, la divina providència ha volgut que el petit cor deixés de bategar i emportar-se-la ,
una princesa d'onze anys que la mala sort va voler que li toqués a ella patir aquesta malaltia, el càncer no te miraments però de tant en tant si hauria de revisar la seva selecció, la veritat que jo també em pregunto això perquè li ha tocat a  ella?,
Quin mal ha fet aquest petit angelet perquè hagi disposat tant poc temps per gaudir de la vida.
Això que uns pares hagin de acomiadar  a un fill es molt dur, massa i molt més quan aquesta petita nena tot just ara començava a viure, sense poder gaudir de la vida, jo sempre admiraré el desig d'en Damià son Pare per gaudir cada moment de la poca vida que li restava amb la seva princesa, aquella brillantor als ulls quan parlava de la Laia entrava molt dintre del cos a mi em posava la pell de gallina.
 
Només acabar 'aquest petit per  donar el condol a tota la Seva Familía els Pares Damià i Montserrat la germana Maria i recordar-lis que la  Laia continuarà viva mentre ells la portin en el seu cor .