dimarts, 20 de gener de 2015

Els Bombers d'Alp Tanquen Portes

Desprès de Quaranta anys al servei del Ciutadans, els bombers d'Alp han tancat la paradeta, culpables els de sempre , Aquesta panda de polítics que a l'hora de fer promeses se els hi escalfa la boca i a l'hora de posar-les en practica es quan apareix l'oblit, Molt maco tot plegat .Per una promeses polítiques en època de vots mai posades a la practica, per una maca de recolzament fer de totes les administracions per tot plegat. han aconseguit un estandard del municipi digués prou. I baixés la persiana. per tot Plegat jo només puc agrair els Bombers voluntaris d'Alp la seva dedicació i de pas agrair a aquesta Panda de Llops que manen en politica el deixar-nos una mica mes indefensos. Tot plegat una pena. Però potser a les properes eleccions la gent te una mica mes de sensibilitat i pensa una mica més en el seu be social i no es deixa encandilar per aquets encantandors de serps.
Desitjo que el municipi no necessiti mai els servei dels bombers, perquè llavors es quan apareixerant els retrets. Amb tant malbaratament de caudals públics es de jutjat de guàrdia, que aquests voluntaris al servei del Municipi hagin de tancar portes per una manca de sensibilitat política.
Ara Pensava amb En Salvador de Cala Mili amb ell al càrrec del municipi, ja us asseguro jo que això s'hagués arreglat per Pebrots. La inversió necessaria l'hagués fet la Casa de Tots i desprès ja s'haguessin arreglat per cobrar la part promesa. Però amb això com amb moltes altres coses es una questió de posar la carn a la graella quan toca.