dimecres, 15 d’abril de 2009

Collbato, fums-aire pur, potser es el poble el que hauria de decidir


La Casa Gran de Collbató en el seu afan de construir volen industrialitzar els peus de Montserrat, així la Casa gran amb el recolzament d'en Nadal (conseller de Política Territorial) volen malmetre l'entorn natural de Montserrat a Canvi de 6 milions d'euros , clar que amb aquests calers poden eixugar deutes i promeses per els serveis fetes al seus electors en campanya electoral.
Jo em demano si el poble quan els hi van demanar el vot a canvi de les promeses els hi van dir que aquestes serien a canvi de HIPOTECAR el seu futur, els van avisar als veïns de Collbató que passarien de ser un poble a ser una zona industrials, els veïns de Collbató van ser avisats que canviarien els seus aires purs per fums de la industria, o aquestes coses no son importants.
Potser es molt més important que aquests mals gestors que tenen el municipi puguin disposar de una morterada de pasta per mal gastar-la a la seva manera, Potser abans de fer passos com aquests hi ha una cosa que es diu votació i es podria demanar al poble de Collbató que vol per el seu futur fums-aire pur, aquesta es la situació. [noticia]