divendres, 17 d’abril de 2009

Una catalunya optimista o una televisió continuista, el psc no enten l'objectivitat de la premsa

hi ha gent que no ha entès la democràcia, hi ha gent que parla de molta llibertat però quan son ells els criticats llavors els hi surt la vena franquista. I un dels punts fort del franquisme era la intervenció total dels mitjans de comunicació i això és el que vol tornar a implantar el senyor Joan Ferran [noticia].
I tot això ha sortit a la llum perquè Tv3 va dir el que pensava de les sortides de to en les actuacions dels mossos d'esquadra. En Ferran ha denunciat que la nostre televisió te un sentiment tràgic del país i contribueix a la desafecció. Ja estem tirant pilotes fora, el problema de la situació de Catalunya no es dels que donen la informació sinó mes aviat dels que tenen que governar la nostra nació i aquest envers de un govern es una panda d'amics reunit.
La veritat que aquesta manera d'actuar es molt comuna en el partit socialista, a les Illes Canàries fan tancar ràdios que critiquen les actuacions dels seus afiliats. Totes aquestes Actuacions ja fan una mica de pudor a Feixisme, o dius el que les orelles dels que manen volen escoltar o seràs castigat eternament.
Potser que ens ho fem mirar entre tots, perquè si tallen les ales a la premsa per poder manar ens convertirem en ovelletes darrera el pastor, i jo ja en començo a estar una mica fart de que en marquin les directrius de la meva vida.