dijous, 16 d’abril de 2009

en un Poble de mentiders, dir la veritat es convertir-se en l'ovella negra

Els dirigents del poble espanyol estan sofrint una pandèmia que els ha convertit en mentiders de mena, per qualsevol cosa t'han d'explicar una pel·lícula de ciència ficció i total per salvar el seu cul, i cuidar la cadireta no sigui el cas que els hi prenguin
que la seguretat social va malament es una realitat, que aviat entrarà en fallida tècnica també es una realitat i si el pinotxo zapatero i companyia van efectuar aquestes polítiques de descarts de llebre cada cop, encara més, perquè allargar l'atur un any es incrementar la despesa publica i això afecta a les erari públic.
Bé dons el senyor Ordoñez aquest cop ha dit el que molts analistes porten molt de temps dient que la Seguretat Social te data de caducitat perquè es redueix el nombre d'afiliats i la vida de la gent gran es va allargant. Dons Bé aquest senyor mal anomenat ministre de Treball i Immigració diu que no esp ot anar creant insegureat sobre un sistema que és segur, ni jugar amb la tranquil.litat de vuit milions de pensionistes. Es molt mes fàcil fer el que han fet ells, enganyar el poble dient que no hi ha crisis i quan ha estat massa tard per perdre decissions llavors amagar el cap sota l'ala.[noticia].
Potser ja va sent hora de que diguen les coses per el seu nom, amb aquests governants anem arreglats potser es lo seu però d'aqui quatre dies no es podran ni vendre el país perquè aquest esta embargat , els polítics catalans son una panda, però els espanyols l'orquesta nacional, molta música i pocs fets.

2 comentaris:

Tresinores ha dit...

Hi ha una realitat, petita, de persona poc formada en termes d'economia, que els fa caure en allò de “cal donar confiança”. Amb aquest suposada obligació, es diuen dia sí i dia també mentides que cauen per si solen en poques setmanes, o dies.

Cal sens dubte donar confiança i això només es pot fer de forma fonamentada, amb accions o plans i amb dades, estudis... Donar confiança és radicalment diferent a dir mentides, com tots sabem. Dir una mentida per suposadament donar confiança vol dir caure en el ridícul, desautoritzar-se un mateix i finalment a la desconfiança, justament el contrari del que es pretenia. És doncs una estratègia pèssima.

Hi ha una altre realitat també ben certa. La mentida dels culpables o fer veure que no la cosa no està tant malament per que no es deemanin resposnabilitats.

I l'excusa, el “és una crisi mundial que afecta a tothom..” i oblidar TOT el que s'ha fet malament.

Em una recent entrevista, vaig veure a la Serna parlant sobre la crisi dient que “això a l'octubre no ho sabia ningú”. Mentida, jo ho sabia per que professionalment era una evidencia com una casa. Ella, que te un departament dedicat a Treball i estudis sobre la taula ho havia ded saber per força. I si no ho saben veure, que es dediqui a una altre cosa per incompetent.

El futur de les jubilacions? Tots els que hem tocat 4 coses de finances sabem que avui estan garantides i si cal s'endeutaran, a mig termini seran encara més magres i qui no tingui un producte financer per la jubilació (PPA, PIA...) viurà en la indigència. O s'haurà de vendre la casa just quan acabi de pagar la hipotèca a 30 anys.

ALP2500 ha dit...

Gràcies Tresinores per la teva participació, sempre es gratificant la teva participació, però ostres que el poble ens ho empassem tot, ens creiem als polítics com aquella senyora que si ho deia la televisió segur que estava bé i es diuen les coses sense pensar res perquè saben que demà on han dit naps segur que diran cols i tot arreglat. El dia que una cagada d'aquesta magnitud es tingui que rascar la butxaca potser llavors s'ho pensaran dues vegades a l'hora de dir tonteries.