dissabte, 18 d’abril de 2009

Per fí s'han trencat les cadenes, moltes Gràcies Joan Carretero

patriotisme i dignitat [noticia], aquest es l'escrit d'en Joan Carretero, es un escrit llarg, però ens parla de la presa de pel que contínuament estem sofrint per part dels hereus de Felip V i amb el vistiplau dels polítics de la nostra nació.
ha costat molt però per fi reagrupament independentista ha dit la seva, s'ha de buscar una candidatura que tingui com a pal de paller la independència, potser ha estat una mica tard però per fi en Joan ha dit el que pensava, ja va sent hora de deixar el cadarisme en que està sotmès el partit dels esquerdats i començar a lluitar per la independència de la teva nació.noticia
En quan a que els dos caps hagin fet les paus , no deixa de ser una manera de aferrar-se a la cadira i xuclar de mamella un altre vegada, ara que les enquestes diuen que els esquerdats juntament amb els sense iniciativa i per posar-los verds estan de capa caiguda, ara es l'hora d'abandonar aquest vaixell sense idees , o amb una idees de beneficiar-se un mateix i al poble ja s'ho farà, ara es el moment de dir prou.
En Puigcercós deu tenir diarrea perquè clar això que el seu partit es divideixi per uns ideals, ell gran venedor de fum no ho tenia previst, quina por ara no podran reeditar el trist-partit tercera part i llavors que passarà, pobrets al final la filial sociata haurà de pactar amb la filial pepera. i amb una mica de sort no arribarà a disposar del màxim de vots per governar. Es que el venedor de catifes senyor Puigcercòs te mala sort ara que ja tenia comprat al Carod i li ha sortit un gra al cul, com diuen a muntanya, mala sort.