divendres, 29 de maig de 2009

Catalunya o Barçalunya

Avui desprès de veure per televisió com quasi bé tothom sortia al carrer a celebrar el triomf del Barcelona, em vaig plantejar una cosa, no hauria de canviar el nom de la nostra nació perquè s'ens conegui a tot arreu.
Onze paios amb pantalons curts i darrera una pilota son capaços de aglutinar a mes de un milió de persones a la ciutat condal, això si que posa la pell de gallina, a més hi havia mes senyeres al carrer que no pas el onze de setembre, per tant si volem que la nostra nació vagi endavant el que hem de fer es una OPA al futbol Club Barcelona. I potser hauríem de fer que els jugadors del Barça un cop retirats de l'esport professional fossin els que governessin la nostra nació, mes malament que el tristpartit i els convenients segur qne no ho farien pas.
A més els jugadors de futbol ahir van fer el mateix que fan tots els politics que per desgràcia nostre ens han tocat en la loteria, tots eran patriotes i tots volien que Catalunya fos esplendida , això es mes o menys el mateix que he sentit en els mítings polítics, però clar això només es diu en petit comité, desprès anem a la capital del Regne de Felip V i del que hem dit abans ni ens em recordem.
per tant vist el que s'ha vist darrerament, si podem triar com a mínim que ens governint els jugadors de futbol que com a minim en la seva juventut en han fet vibrar, mentre que els politics de la nostra nació l'únic que aconsegueixen darrerament es que passem del Catala emprenyatal Catala irritat amb amorranes i desesperat.

1 comentari:

MOLINS ha dit...

Estoy totalmente con usted, en su racionamiento y si usted vio al entrenador Guardiola, dijo una frase de un politico catalan, cuyo nombre era Josep Tarradellas.