dimecres, 27 de maig de 2009

l'Atur,, un mal negoci per el país

Avui parlant amb un companys que acabaven contracte a l'Empresa on treballo, m'han obert els ulls, m'han comentat que prefereixen cobrar l'atur sis mesos, i després tornar a treballar que no pas ficar-se a treballar ara, que amb el que cobren de l'atur es poden tirar unes vacances de nassos i no han de aixecar-se a les 8 del matí a pencar si que cobren menys que el que cobrarien treballant però amb el mínim que cobren ja poden subsistir i amb això poden anar tirant.
Jo trobo bé que existeixi l'atur, però ja que aquesta gent que cobra per què s'ha quedat sense feina potser els ajuntaments d'on estant empadronats els hi podrien buscar alguna cosa per anar fent, cobrar si però a canvi de res, no gràcies. Hi ha molts boscos per netejar, moltes obres socials per fer,i molts carrers per netejar, que podria fer aquesta gent, i a part de que se sentirien útils, farien un bé a la comunitat.
Atur si però a canvi de treball, no cal que siguin quaranta hores Peró destinar quatre hores cada dia a treballar d'aquesta manera faria que un se sentís útil i a més guanyaria l'entorn. Perquè sinó els que treballen veuen que estant mantenint a una serie de persones que no aportant res a la societat i a més encara s'en riuen dient que treballen a la multinacional de l'estat.

2 comentaris:

Sinforosa ha dit...

Bona nit.

Record haver llegit en aquest blog que "algú" tindria un orgasme el dia que sentís Espe parlar català.

El moment ha arribat!!!

Feliz orgasmo.

:-))))))

http://www.elpais.com/videos/espana/Esperanza/Aguirre/pide/voto/PP/catalan/elpepuesp/20090527elpepunac_8/Ves/

ALP2500 ha dit...

SI Sinforosa, per política es fan moltes coses, però quan un parla una llengua es perquè ho sent, i la veritat no crec que aquest càstig que us ha tocat com a governanta tinguí cap sentiment envers nosaltres a part de l'odi visceral.