dimecres, 17 de juny de 2009

Al Parlament Català no hi ha nacionalistes, nomes cadiristes

Gràcies polítics Catalans, moltes gràcies, avui m'heu obert els ulls, avui m'heu demostrat que el vostre destí es ensorrar la nació on vaig neixer.
Avui m'heu ensenyat la llum, com deia molt Bé el Senyor Cardona, si vols la llibertat del teu País lluita-la tu perquè si esperes que algun d'aquest polítics que mal representen la teva nació ho faci vas arreglat, i avui les paraules del senyor Cardona 100 anys desprès tenen tota la validesa.

noticia de la negació del parlament de catalunya

Avui el parlament de Catalunya no ha admets a tràmit la iniciativa popular a favor de una proposició de llei de convocatòria per un referèndum d'autodeterminació, era normal els hi tremolaven les cames i no es podien agafar a la cadireta, i això fa por dejar la menjadora ara.

Era tant fàcil donar-hi suport, perquè ja serien els de la Capital del Regne dels Borbons qui s'encarregaria de tirar-nos enrere la proposta, dons no, però a més ha estat per majoria absoluta
ni els senyors de la Casa Gran que s'ha fet de joguet de cop, ni els nacionalistes de la filial si en queda algun, ni aquells que s'han emplenat la boca de representar el nacionalisme català i han perdut Catalunya i república per el camí i només s'han quedat amb el esquerdat.

Enric Canela company ja ho has vist, si vols la llibertat de la teva nació ja tens clar quin son els companys de viatge que has de deixar a Casa, amb aquest si vols un consell ni a prendre un café, perquè encara son capaços a l'hora de pagar el mateix de sortir corrent.