dissabte, 20 de juny de 2009

Com Haurien d'ésser els nous polítics


la veritat es que Telecinco encara que ha estat per un sentit estrictament mercantil ha trobat la solució posar la noia mes guapa com a presentadora, això el que ha provocat que els que no han tingut la sort de sortir tant ben agraciats estiguin amb una gelosia de campionat, això i que el sou d'aquesta noia triplica els seus. [noticia]

La veritat que la Sara Carbonero es maca , molt maca vaja, però clar gent que porta molts anys amb càrrecs de periodista que es vegin superats per la bellesa d'aquella noia deu fer mal.

Bé jo proposo a telecinco de pas que apliquin la llei de la igualtat i encara que els esports no siguin una debilitat del genera femení, que per compensar la bellesa de la Sara els hi col·loquin un noi ben formós per així alegrar la vista de les senyores que els hi agrada els esports.

I vist com funciona tot plegat la meva proposta es que facin el mateix amb la política que col·loquin grans belleses dels dos sexes per així com a mínim a part d'escoltar les mentides de sempre podem tenir la vista ocupada.