dimecres, 17 de juny de 2009

Paraula de Zapatero, paraula de Déu


Aquest acudit d'en Per a l'Avui es molt simplificant de la realitat política d'aquest país, cada cop que ve aquest personatge que diuen que es el President de Govern del regne dels hereus de Felip V, promet l'oro i el moro, i quan marxa de les promeses fetes no se'n recorda de cap, això ens pot passar un cop , dos fins i tot tres, però això d'ara ja es jugar al mentider i aplaudir per cada mentida que diu.

I els polítics Catalans que, dons ahir es donaven cop de puny per poder estar en primera línia, alguns eren els creadors, altres els mentors i els darrers els dissenyadors, i tots van participar, i només em faltava l'obra de teatre dels esquerdats, volien fer un lleig però tres dels seus representants estaven en primera línia. Això al meu poble se'n diu anar a repicó i a tocar campanes a l'hora.
Ara ens ha donat 15 dies perquè el finançament estigui en marxa, bé això del peix i la canya s'esta allargant massa, potser ja comença a fotre pudor aquest peix de tant marejar-lo, potser ja va sent hora de plantar-nos i dir prou [noticia].