dijous, 18 de juny de 2009

s'ha acosta la propera Baixa de pantalons

Desprès de les declaració de la Ministra d'Economia del Regne dels hereus de Felip V s'acosta la propera baixada de pantalons, esport que dominen terriblement i que els veïns ja saben que el posem em practica molt sovint.[noticia].
Amb les amenaces de la ministra que desfia als rebels del finançament en quedar-se fora del pastís i continuar amb els acords del 2.001, jo ja estic veient com els mals anomenats polítics catalans ja estan remenant les bolletes per enganyar un altre cop al poble català i poder justificar lo injustificable, la signatura de un mal finançament.
Ara sortiran els segons i tercers del vaixell a dir que mes val això que res i totes aquestes tonteries i el poble catala com sempre calladets, aixupirem el cap i ja està un qui dia passa any empeny.
La veritat que després del vermout des personatges aquells de sense iniciativa i per posar-los verds, i tot el que ha vingut a partir d'aquí el cas del finançament cada cop mes sembla que porta camí de durar tant com la Sagrada Família.