dimarts, 28 d’abril de 2009

Carretero Insignificant?potser si , Catalunya independent ja

El Col.laborador d'els Matins , el Senyor Julivert, ha titllat de personatge insignificant al president de reagrupament.cat, home potser si però el el seu diàleg es com una vendició davant tant de subordinat que hi ha per aquestes contrades.[noticia],
Anem a Pams, que surti en un programa de Tv3 i mes en un programa del Cuní Gran defensor del partit aquest filial de la matriu sociata de la capital del regne de Felip V te la seva gràcia. I que s'espera de paios com aquest Julivert, que defenguin una cosa que no hi creuen.
Potser en podem salvar algun de aquella panda de polítics que porten un mandat i mig només emplenant les seves butxaques i poca cosa més. i Catalunya? això es el seu mitjà de manteniment no pas el seu objectiu principal, per tant anem arreglats.
Potser si que en Joan es insignificant, però les seves paraules no ho son pas, son els ànims que ens manca davant la situació que ens trobem.
En Joan Carretero només ha tingut un defecte (que per a mi es una virtut) dir les coses per els seu nom. I per això se l'ha de castigar, Millor que anem col·locar familiar per les ambaixades i anem arreplegant el que podem i la nació , això son figues de un altre paner.