dilluns, 27 d’abril de 2009

En Joan Carretero deixa als esquerdats

La veritat es que quan la família no t'estima el millor que un pot fer es marxar i aquesta ha estat la resposta d'en Joan davant els atacs reiterats d'aquesta panda de personatges que diuen defendre la nostra nació i només saben defendre la seva cadira.

La direcció dels Esquerdats es a dir en Putxi i els seus lacais han decidit obrir un expedient disciplinari i expulsar-lo temporalment de militància a en Joan, amb l'excusa que ha perjudicat greument la imatge del partit.
Be això te gràcia que aquests paios d'en Ping i Pong que diguin que en Joan ha desprestigiat el partit quan ells solets 'el clan de la avellana i el clan del megapagès han fet mans i mànigues perquè esquerra republicana de Catalunya hagi perdut tots els seus signes diferencials i ha passat de esquerra a esquerda de república de Catalunya a Ikea i de Catalunya al regne de Felip V, Dons aquests senyors encara ens veuen en cor d'acusar algú de desprestigiar d'ERC.
Com a mínim s'haurien d'amagar darrera la porta, perquè sortir al balcó ara a defendre el partit quan s'han aprofitat del mateix tota la vida, vol dir que aquests paios fa molts anys que han perdut la vergonya.
Bé jo estic amb en Joan si no estàs a gust a Casa millor marxar i això es el que ha fet ell, abans que et fotin fora (cosa que no farien mai perquè el cost polític seria massa alt). Millor marxar amb el cap alt i apa, ja s'ho faran. Acaben de perdre un dels pocs pals de paller nacionalistes que els hi restava ara només restaran els interessants i podran fer i desfer a les ordres d'en Ping i Pong. Bon final per aquest partit.[noticia].
Per Cert Putxi que ara vinguin els sense iniciativa i el partit filial i et donin un cop a l'esquena d'anims recorda que en Judas també ho va executar aquesta acció.